PERSONAL TRAINING

Eerste PT training gratis om overtuigd te worden!

personal training

Waarom?

Dat is een goede vraag! Waarom zou je gebruik maken van een personal trainer? Je kan ook ‘gewoon’ zelf trainen of aan groepslessen meedoen. Op internet is er genoeg te vinden over fitness en gezonde voeding. Motivatie om het te doen moet ‘eigenlijk’ ook geen probleem zijn. Want je weet zelf dat er een reden is waarom je het wilt beginnen of informatie opzoekt. Het verzamelen van informatie geeft vaak aan dat je het in overweging neemt of daadwerkelijk van start wilt gaan. Maar waarom lukt het zoveel mensen dan toch niet om ‘goed’ te starten, om het vol te houden, om effectief hun doelen te behalen? Ik denk dat het te maken heeft met het tekort aan kennis, wel de motivatie maar niet voldoende focus om het vol te houden en ze missen een persoon, personal trainer, die ervoor zorgt dat ze hun grenzen verleggen. Met die reden is het, in het belang van het behalen van je doelen, belangrijk om een personal trainer aan je zij te hebben.

eerste intake & meting

Wie ben jij?

In ons eerste gesprek wil ik zoveel mogelijk weten wat relevant is voor het behalen van jou doel. Aan de hand van de informatie kan ik een profiel maken. Met het profiel kan ik een realistisch trainings- en voedingsplan maken. Wij beginnen eerst met je leefstijl. Zo kunnen wij een duidelijk beeld krijgen over je werk, voeding, slaap, stress, etc. Dat is belangrijk om een totaal beeld te krijgen met factoren die de weg naar je doel eventueel kunnen belemmeren. Om effectief tot je doel te komen moet je eerst de negatieve factoren uit je leven krijgen. Samen gaan wij bepalen hoe wij dat gaan aanpakken. Om een meetbare startpunt te creëeren onderga je een nul-meting. Er zullen een aantal metingen plaatsvinden en een aantal fysieke testjes. Zodoende kan het niveau bepaalt worden. Laat het duidelijk zijn dat het helemaal geen zin heeft om onder je niveau of boven je niveau te trainen.

hoe stap jij er in?

Mindset is alles!

Er zijn klachten of beperkingen die je doen denken om iets aan je leefstijl te veranderen. Je gaat wat meer informatie verzamelen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dan vindt je iets wat bij je past om vervolgens mee te willen beginnen. Je raakt gemotiveerd! Dat bepaalt voor een deel je denkbeeld waarin jij zelf de hoofdrol speelt. Een beetje dagdromen is zeker niet erg, alleen moet je het wel om kunnen zetten naar de realiteit. Motivatie is zeker een goede startpunt. Alleen zijn er genoeg mensen die met motivatie zijn begonnen maar nooit hun doel hebben behaald. Die missen discipline, focus en de uiteindelijke reden dat ze ooit zijn begonnen vervaagt. Ze verliezen ergens onderweg ‘the bigger picture’ en omdat ze uit hun comfort zone stappen gaan ze al snel excuses creëren. En dat werkt hun motivatie tegen met uiteindelijk de keus om zich er bij neer te leggen. Jammer! De uiteindelijke kracht ligt tussen de oren. Dat bepaalt uiteindelijk of je wel of niet doorgaat. Of je wel of geen succes gaat behalen. De juiste mindset is dus bepalend of je je doel met succes gaat behalen.

trainen met focus tot je doel

Focus op 100% effort!

Eigenlijk is het heel simpel! Wat je erin stopt haal je er ook weer uit. Dus als je gaat “trainen” alsof je op de bank aan het netflixen bent dan ga je er ook zo uitzien en voelen. Train je alsof je “leven er van af hangt” dan gaat je lichaam en geest zich daarop aanpassen. Om je doel effectief en met overtroffen resultaten te behalen moet je er 100% voor gaan. Tuurlijk is een beetje bewegen al beter dan helemaal niet bewegen. Maar laten wij niet vergeten dat veel mensen het al druk hebben met werk, hobbies, sociaal leven, gezin, etc. Juist daarom is het belangrijk om te beseffen dat je het maximale uit je training haalt. Want anders blijven de resultaten te lang uit en gaat het aan je gedachte knagen. En eigenlijk wil je helemaal niet stopen. Maar toch zijn er genoeg die stoppen door demotivatie en geen vertrouwen in hunzelf. Dus beloof jezelf dat zodra je begint met trainen dat je ook voor de volle 100% gaat. Het zijn maar een aantal uren per week waarbij je even over je grenzen moet gaan. Dit alles voor een betere versie van jezelf. Dus met de juiste mindset en 100% focus en effort gaat het je zeker lukken! 

Plan een intake! Vertel ons waar wij jou mee kunnen helpen.

Tijdens de gratis intake gesprek stellen wij kritische vragen om jou op de beste manier te kunnen helpen. Wij gaan voor effectiviteit en doelgericht trainen. Personal Training is maatwerk en daar willen wij de beste in zijn!

intake plannen

TARIEVEN

Onderstaand zijn vaste pakketten, maar de mogelijkheid bestaat dat er op maat gemaakte pakketten samengesteld kunnen worden afgestemd op behoefte en flexibiliteit. Vraag naar de mogelijkheden!

Bronze

10 trainingen

 500

 • Gratis intake
 • Tussen evaluatie
 • 60 minuten per training
 • 3 maanden geldig
 • .
vandaag start ik!

Silver

20 trainingen

 950

 • Gratis intake
 • Tussen evaluatie
 • 60 minuten per training
 • 4 maanden geldig
 • Termijnbetaling mogelijk
vandaag start ik!

Gold

30 trainingen

 1350

 • Gratis intake
 • Tussen evaluatie
 • 60 minuten per training
 • 5 maanden geldig
 • Termijnbetaling mogelijk
vandaag start ik!

Platinum

50 trainingen

 2000

 • Gratis intake
 • Tussen evaluatie
 • 60 minuten per training
 • 6 maanden geldig
 • Termijnbetaling mogelijk
vandaag start ik!

Eerste PT training gratis om overtuigd te worden!