SMALL GROUP

3 small group trainingen een week gratis uitproberen?

start vandaag met

Bootcamp

Ben jij een echte buitensporter? Vrijwel altijd wordt de training in de buitenlucht gehouden. Tijdens bootcamp wordt er gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, hekken, etc. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van verschillende trainingsattributen zoals pionnen, elastieken, kettlebells, etc. De oefeningen die gedaan worden kunnen sterk varieren. Dat ligt o.a. aan het niveau, attributen en omgeving. Je krijgt een betere conditie, je lichaam wordt strakker, je houding beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding. Start!

prijzen
start vandaag met

Kettlebell training

Het is met recht de meest complete training te noemen: Kettlebell training! Oefeningen met de kettlebell combineren krachttraining en cardiotraining, iets dat maar weinig sportmethodes doen. Het betekent dat kettlebell training op beide gebieden afzonderlijk iets minder effectief zijn dan pure training op 1 gebied, maar dat ze als overall-trainingen juist veel sneller voor reslutaat zorgen. Vaak zijn 2 of 3 trainingen per week al voldoende om snel lichamelijke verbetering te zien. Bij veel andere fitnessmethodes duurt dit vaak veel langer. Dat geldt zowel voor mannen als vrouwen, en zowel voor mensen die af willen vallen als voor mensen die sterker willen worden.

prijzen
start vandaag met

Kickboksen

Intensief trainen waarbij je snel fit kan worden. Train je snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. Leer de verschillende stoot- en traptechnieken. Dit doen wij buiten in buddy-systeem op o.a. de pads en binnen met bokszakken. De trainingen zijn over het algemeen hoog intensiteit training waardoor je snel op conditie komt. Daarnaast schiet je vetverbranding omhoog. Wat weer ideaal is voor mensen die willen afvallen. Om effectief gebruik te kunnen maken van de training zijn de skills niet onbelangrijk. Wij leren je aan de hand van diverse oefeningen je coördinatie, techniek, snelheid en wendbaarheid te verbeteren.

prijzen
start vandaag met

Trail running

Trailrunning is het mountainbiken onder het hardlopen. In plaats van over strak asfalt volg je bij deze hardloopdiscipline routes dwars door de natuur. Het verschil met ‘gewoon’ hardlopen is dat trailrunning graag zoveel mogelijk variatie in het terrein opzoekt. Het ontdekken van nieuwe paden, het constant aanpassen van je looptempo aan het terrein en de aangepaste looptechnieken maken het een ware uitdaging. De eentonigheid van het hardlopen op alleen maar vlakke ondergronden willen wij niet stimuleren. Kies voor zand, grind en bospaden voor stabiliteit. Werk aan je looptechnieken en wendbaarheid.

prijzen

Start vandaag! Are you stronger than excuses?

Werk aan je conditie en kracht. Met de small group trainingen kom je op gezond gewicht en voel je je sterk en vitaal. Kom lekker trainen bij The Fit Club!

lid worden

Tarieven

Bij The Fit Club Amsterdam heb je voor de Small Group Trainingen geen contract.
Het is per maand opzegbaar.

Basic

1x per week trainen

 24.95/ mnd

 • Alle small group trainingen
 • .
 • .
 • .
Vandaag start ik!

Premium

tot 3x per week trainen

 29.95/ mnd

 • Alle small group trainingen
 • .
 • .
 • .
Vandaag start ik!

Ultimate

onbeperkt trainen per week

 39.95 / mnd

 • Alle small group trainingen
 • The Fit Club shirt
 • .
 • .
Vandaag start ik!

3 small group trainingen een week gratis uitproberen?